Galet länge sedan.

Vet att någon enstaka har kikat in här lite nu och då. Själv har jag haft en 2 år lång galen resa i en av de värsta bergochdalbanorna man kan råka ut för. Det är mycket orsaken till att jag inte har hållit igång bloggen.

 

Som jag skrev för ca 2 år sedan hade jag fått en Parkinsondiagnos. Den togs bort i våras. Efter många kullebyttor utförda av läkare och märkliga turer har nu diagnosen tagits bort. Det har tagit mig lång tid att fatta att jag inte var alvarligt sjuk efter att först ha fått en alvarlig diagnos. Lägger ingen skuld på min vårdcentral. Jag har fått ett fantastiskt stöd där. Om neurologjouren hade sagt åt min husläkare att skicka in mig till neurologen obehandlad hade förmodligen allt gått rätt från början. Men som neurologen i Stockholm sa "jag hade velat se det jag behandlade och inte behandla på distans vid nyinsjuknande". Än i denna dag vet ingen vad det var som hände och jag kommer troligen aldrig få veta det, hur gärna jag än vill ha förklaring. De symptom jag uppvisad för 2 år sedan har avtagit nästan helt och jag undrar vad 17 det var som hände. Men det kommer jag som sagt troligen aldrig få veta.

 

Min två år långa sjukskrivning gick ut nu den 10 januari så nu är jag arbetssökande. Det är bara att hålla i hatten och hoppas att det finns någon där ute som är ute efter administrativ personal på 25 %, för det är så mycket eller lite beroende på hur man ser det, jag kan jobb. CV håller på att skrivas och ett allmänt hållet personligt brev är klart. Det är bara en arbetsgivare som saknas nu ;) Känner du till någon som behöver en erfaren receptionist, kanslist, kontorsassisten eller liknande går det att nå mig via e-postadressen i min profil. Klicka på den fina bilden på mig så ser du min profil och mailadress.

 

Håll i hatten i vinter. Man vet ju inte hur hårt  eller åt vilket håll det blåser :)

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0