Semester del 1

Hej,

Dags för lite utlovade semesterbilder.

Varför kalla en blogg för grejsar? Här är en del av svaret ;)

Grejsgård

Ulf Ekman har i sin blogg gnält över några kanadagäss. Mina föräldrar har kannadagäss en liten bit nedanför huset. Förra året var de vist 36 st och i år har det ökat till 50 st. Bräck det du om du kan Ulf :D

Kanadagäss

Vy över Vattlångssjön

sjön

Det är inte bara jag som tycker det är kul att gruppera blommor i krukor.

Pumpen

På väg upp mot Strömsund. Mins ni tv-programmet "Allt för byn" Här är platsen  

Allt för bynEtt av mina egna måsten är att stanna vid denna kallkälla som finns på väg upp mot Strömsund. Det är ett aldeles underbart gott och iskallt vatten.

Kallkälla

Ramsele gamla kykra där Erik spelade orgel.

Ramsele gamla kyrka Ramsele gamla kyrka  Ramsele gamla kyrka Skamstocken  
Skriver i gästboken    Klocktornet  

TJOHOONu ÄNTLIGEN är jag online igen. Efter ett par månader när jag inte har kunnat koppla upp mig så är problemet löst. Tack gode Gud för att det bara var modemet som var problemet och inte nätverkskortet. Nu är modemet utbytt och bloggandet kan ta fart igen.


Vi ses mycket snart igen (hoppas jag)


Det fortsätter.....

Internet problemen fortsätter.... GHAAAAA!!!!

Nu har semestern varit och konferensen har avslutats så nu får jag kanske tid att ta tag i problemet igen. Jag letade och fann kvittot på nätverkskortet så nu kan jag byta det om det skulle behövas.

Vad har hänt under semestern. Tja vad händer under en semester? Man är ute och åker en massa. Speciellt när man har släkt som drar i en och undrar om de får något besök i år eller...? Så, semester är lika med att tillfredställa allas behov. Jag har varit hos mina föräldrar i Hälsingland och till stugan i Strömsund. Och när vi var i Ström så besöktes släkten där uppe. Var på en helgmålsringning i Ramsele gamla kyrka. Mitt kusinbarn vickade som kantor och hade spelning där. Så, en timme efter det att vi kom upp åkte vi 6 mil för att vara på den gudstjänsten. Predikan hade varit ok om inte prästen hade vimsat till det med att undrar om Gud var man eller kvinna. När jag kom tillbaka till stugan läste jag samma predikan i boken "Ett år med Jesus" för att få en stabilare predikan. Skötte Erik, mitt kusinbarn, sig bra eller inte? Tja, med tanke på att han inte hade hunnit känna på orgeln innan gudstjänsten och att det var en psalm som helt ny för honom så gick det rätt bra för honom. Så, bra jobbat Erik, men var inte på minuten nästa gång ;) .

Bilder från semestern kommer senare

Må gött i regnet


RSS 2.0