GOTT NYTT ÅR

Samtidigt vill jag meddela att grejsar.bloggen flyttar från Slavsta till Ekeby i slutet av januari. Därför blir det mindre bloggande än vanligt under januari.

Ni får må gott under tiden tills jag dyker upp igen.






GAHAA

Var in på SVTs hemsida och tittade på kommande gudstjänster. Upptäcker att våra TV-gudstjänster nu ligger uppe i kommande program.

Nerverna satte sig utan på skinnet på 1 sekund. Så här har SVT skrivit:

SVT 2 sön 16 jan
10:00 Gudstjänst
Studentpräst Bo Brander predikar på andra söndagen efter trettondagen Studentförsamlingens kör, solister och musiker medverkar.
* Även i SVT2 17/1
* Textat sid. 299

Ops. Studentförsamlingens kör. Japp. Hela 10 personer var av jag är en. Ojojoj. Jag undrar hur det kommer att låta. Jag är faktiskt orolig för det. Inte för de andras skull lika mycket som för min egen skull. Jag är pinsamt medveten om att jag inte är jätte bra på att sjunga. Tycker bara att det är så himla kul. Få placera mina nerver på is ett tag och sedan se om jag vågar titta på gudstjänsterna på TV:n.

Goder afton :)

JULVECKAN, FLYTTSTRESS OCH LITE ANNAT




Julveckan tar nu sin början. Vad är det som händer då? Jo, julstäd, tvätta, köpa julklappar, fixa lite julmat. Det är otroligt att man alltid lyckas vara ute i sistaminuten.

Den här gången har jag haft mycket annat för mig före jul än att tänka på julen. I mellandagarna måste jag börja med att rensa ut allt som inte skall vara kvar. Gå igenom allt som finns i mina ägor och minimera alla grejor till just ett minimum. För att sedan packa ned allt som blivit kvar i diverse lådor. 29 januari byter jag lägenhet med en familj i Ekeby. Om nu inte Uppsalahem får för sig att bytet inte är en god idé, fast de tyckte att verkade ok när vi pratade med dem på telefon, men flyttlasset planeras till sista helgen i januari.

När flytten är över så är det bara för mig att så fort som möjligt få ordning i min nya lägenhet och tvätta och packa för nästa äventyr - Siri Lanka. Jag kommer inte kunna pusta ut förrän någon gång mot slutet av mars. Jösses vilken rivstart på det nya året ;) Hoppas att resten av året blir lite lugnare.

Nu är denna dagen slut och det är jag också.

God natt



RSS 2.0