Töväder

Och då menar jag inte snön som kom på morgonen idag som nu töar. Igår stannade vågen på -17 kg. -17 kg sedan slutet av oktober. Det är helt ofattbart. 10 kg gick jag ned modifast-dieten och sista 7 kg har jag gått ned efter operationen för sex veckor sedan. Ta en ryggsäck och fyll den med 17 kg margarin så kan du få en uppskattning om hur mycket mer jag har gått ned.
 
Jag mår fortfarande bra. Äter smått och ofta. Får ont ibland när jag har ätit för fort och tuggat för dåligt. Dumpning har jag sluppit. Det flyter på bra med andra ord. Att jag gick igenom operationen ångrar jag mig inte idag. Men de säger att man brukar få en svacka efter ca ett halvår. Vi får se vad jag säger då, om ett halvår altså :D
 
 
 
 

Blötsnö!!!!

Det snöar blötsnö. I morse kändes det som vår i luften även om det var fuktigt och kallt ute. Snön har smält undan ordentligt sedan jul. Lite har känslan varit att jag trots allt kanske kunde bli bönhörd angående klimatet. Typ vinter under jul ev. nyår. Sedan en snabb vår under januari och högsommar från frebruari till oktober och en snabb höst under november. Det är drömen för mig. Men det är en dröm. En väninna sa till mig att vi har de årstider vi har och det är ju sant. Men drömma kan man väl få göra och ha önske mål även om de är helt orealistiska. Hennes kommentar till det hela var att vi bor faktiskt i Sverige och det är också sant. Så jag drömmer på och hoppas att det inte blir vargavinter igen.
 
 
 
Keep dreaming Karin ;)

RSS 2.0