Krascher

Det finns olika sorter krascher. Börskrasch, bilkrasch, flygkrasch och kanske det värsta DATAKRASCH. Ok. Ingen människa kommer tillskada vid en datakrasch vilket det mycket väl kan hända vid både bil- och flygkrascher. Men det finns nog inget som kan mer reta gallfeber på mig än en datakrasch. Det är som att köra racerbil på mina nerver. GAAAAA!!! Vad göra? Det är andra gången på ett år. Samma fel. Och data Fredrik kan inte komma förrän i nästa vecka. Jag hoppas att JAG har tid att ta emot honom då. Jag har engelskaskrivning på torsdagen och på fredagen åker jag på retreat. Jag hoppas att det går att ordna på tisdagen eller onsdagen den veckan. Vi får se när och hur det går att få igång plåtburken igen. Sist bjöd jag på burritos utan framgång. Får väl hitta på något smaskigare den här gången.

Må gott och surfa lugntGlömsk eller nått?

Idag ringer det på dörren kl ca 8.10. VA I HELA FRIDEN! IDA ARASH FÅR INTE KOMMA SÅ HÄR TIDIGT. Men mamma det är inte han. Ida som är mer klädd än någon annan av oss går och öppnar. Vem står inte där? En tekniker från Uppsalahem! Gosh, det hade jag glömt. Ventilationskillen skulle jö komma i dag. Kolla ventilationen och elementen. Inkl i klädförrådet. Oboy, det är knökfullt där. En snabb utgrävning så en gång uppstår till elementet under tiden han kollar de andra rummen. Jag kommer tillbaka v 13 och behöver då också komma fram till elementet i klädkammaren igen. Jaha, nu sitter jag här med grejer ute i hallen, vardagsrummet och mitt rum och undrar hur jag skall kunna få tillbaka alla sakerna och ändå hålla öppet till elementet. Ett pussel med prylar behöver fixas. Jag som tänkte sitta och plugga. GAAAA.

Må gott


 
 Dé vá nått jag skulle komma ihåg,
 men vad vá det?

Bevara mig Herre


från dolda isfäckar.
I förrgår klev jag på en sådan.
Högra foten for undan.
Den vänstra följde strax där på.
En bakåt saltomotal jag försökte göra,
men huvudet kom emellan


Nu Herre sitter jag här.
Nacken är stel och öm.
Klia mig på skallen gör mycket ont.
Ändalykten har fler färger än en.
Haven nåd och barmhärtighet,
att andra må missa denna fläck av is.
Och att apoteket har fler broddar
.


Må gott och se upp för dold is.


Siri

Mitt söta lilla "barnbarn"

Tog fram kameran för en stund sedan när Siri låg och gosa hos matte i soffan hemma hos mig. Så fort hon såg att jag tänkte fotta henne började hon posera och visa sin mest söta sida. Medvetet eller inte? Vi får se, men hon blev tränad igår av matte med hjälp av olika ljud för att veta vad matte ville och godis som belöning. Just nu ligger hon och sover och suger på matte Monicas arm. Har ni hört talas om någon hund som suger på tassen när den sover? Inte! Siri gör det ibland. Hon har en annan söt egenhet också. Hon smaskar - även när hon sover. Siri - en liten hund med stor personlighet. Lillgumman då...

Siri in pose
Siri in pose Siri in pose

Länk till mattes blogg: http://monc.blogg.se/


School is fun

Kanske inte alla håller med mig, men för mig är det sant. Det är alltid lika roligt att få tillbaka dessa små inlämningsuppgifter vi har att göra i varje kapitel. En massa rättningar förstås och gramatiska fel som begåts. Men kommentarerna till uppgifterna är kul. Som den här gången hade min lärare skrivit "As always an intresting text to read!" Jag gör kanske något rätt i alla fall. Ganska uppmuntrande komentar tycker jag efter att ha skrivit om "Why visit Austalia?" Nu skall jag ta reda på varför lllllllll tangenten hakar upp sig.

Må gott
 
              

RSS 2.0