Helt galet

Det är det faktiskt! Jag var in på KappAhl idag och kikade lite på rea byxor. Det fanns ett par dar inne som jag var intresserad av. När jag provade dem för ca 1,5 månader sedan satt de helt fel. Över baken satt de bra men magen hängde över byxlinningen så det såg inte klokt ut. Jag avstod av förstårliga skäl till att köpa dem. Idag var det bara två  par byxor kvar av den modellen. Jag tänkte att det kostar ju inget att prova. Så jag tog med mig båda paren till provhytten. De i storlek 44 tänkte jag aldrig skulle gå. Men de gled på utan prut och satt bra. Magen höll sig även den på plats. Jag provade aldrig det andra paret som var ett par storlekar större.
 
När jag skulle betala hade alla klubbmedlemmar 20 % på reapriset. Jag skulle bara behöva betala 80 kr för byxorna. Jag tog en vända till i butiken och hittade en topp. Tog storlek 44/46 och 40/42 för att se vilken jag kom i. Jag köpte den i strolek 40/42. Det är helt galet! Jag fattar inte att jag har så små storlekar nu. I skallen har jag fortfarande 48/50. Men min kropp visar något annat. Det kommer ta tid för mig att lära om och få ny kroppsuppfattning.
 
Till dags datum har jag tappat 30 kg. Så det är klart att det visar sig på kläderna också, men så mycket??!!
 
Må gott

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad kul, Karin! Jag håller med dig, det måste vara helt galet att ha gått ner 30 kilo på lite drygt 5 månader!!! Jag förstår att det måste kännas konstigt, hjärnan hänger inte riktigt med i processen. Kul nu när det börjar våras att kunna köpa kläder i mindre storlekar än tidigare. Dessutom till dessa vansinnigt bra reapriser också!! :-) Ut i solen med dig, nu!! :-D

2013-04-05 @ 13:02:10
URL: http://nordlundskan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0