TV-gudstjänster

Nu har vi spelat in 4 st. TV-gudstjänster i kyrkan (Sankt Ansgar) som kommer visas under januari och februari i nästa år.

Jösses vilken karusell det var. Bosse (prästen) undrade flera gånger under dessa inspelningsdagar vilket "stolleprov" vi hade gett oss in på. Hahaha, jag började själv undra mot slutet av alla inspelningarna, när början av gudstjänsterna spelades in på söndagsförmiddagen. Kören (där jag själv var med) gick med i processionen och såg så "söta" ut i våra röda körkåpor och svarta körpärmar. Tre av gudstjänsterna spelades in i olika bitar. Kören, predikningarna, prästernas tjänst, textläsarna osv. spelades in i sektioner. Det sista som spelades in var processionerna, inledningsorden och psalmsångerna för dessa tre gudstjänster. Sedan spelades en mässa in i sin helhet på lördagseftermiddagen. Men bara den tog 2 timmar att spela in, med många avbrott och omtagningar och en trilskandes kamera. Men det har varit en upplevelse som vi sent kommer att glömma. Nu hoppas vi bara att slutresultatet kommer att bli bra.

Men nu är vi ett gäng tröttkörda Ansgars medlemmar som försöker återhämta oss. Själv var jag så trött på söndagskvällen att jag somnade helt ovaggad kl 8 och vaknade inte förrän kl 8 på måndagsmorgonen. Och då skrek hela kroppen åt mig att vara stilla för den ville inte mer, men till jobbet var jag ändå tvungen att gå. Jag är rädd för att min arbetsprestation inte var den bästa. Trots det var jag ändå där och gjorde så gott jag kunde av situationen. 

Nu är det dags att lägga sig för natten igen. Klockan är galet mycket för mycket och jag behöver sova för att verkligen återhämta mig ordentligt. Som tur är har jag kort arbetsvecka denna vecka så jag är ledig torsdag-söndag. Jepp! så är det. Längtar lite efter lugn och ro men kanske mest att få åka till klostret igen men kommer inte ha tid den närmaste tiden, så jag lägger upp en bild från stugan i Strömsund som en lite tröst. 

*Jäsp*

Sov Gott
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0