De saliga strumpornas rike

Sitter och sorterar strumpor per parti och minut. Har hittat ett helt gäng faktiskt. Det är helt otroligt. Efter att ha haft dem i en salig röra i en stringback så har jag äntligen tagit mig för att sortera dem också.

Man kan tro att det ibland går troll i den backen. Man letar och letar efter ett par strumpor men hittar inte den ena. Så kan det gå en tid så hittar man den andra och finner att det är ett stort irreparabla hål på häl och fot. Då letar man den första för att kunna slänga paret - låta dem gå in i de saligas strumpors rike tillsammans. Men finner att man faktiskt inte hittar den första strumpan. Då låter man den andra ligga kvar i hopp om att återfinna båda igen. Tillslut blir man så less att man slänger den strumpa man har för att slänga den andra när den återfinns. Om den nu återfinns någon gång. Det vet man aldrig.

En gång hade jag så mycket udda strumpor att jag slängde alla och böjade om på ny kula. Nu är jag nästan i det stadiet igen. Less på alla udda strumpor. Vart tar alla strumpor vägen. Även om man lägger strumporna tillsammans i tvätten och tvättar dem tillsammans. När man har torkat dem så är en av strumporna borta. Pust väck. Är det någon som sitter i torktumlaren och käkar strumporna eller...???

Må gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0