DET ÄR VÅÅÅÅÅR!

Sjung och var glad. Våren är här. Fåglar kvittrar och solen skiner, än så länge, och humlor surrar. Det är vaaaarmt. Det har tydligen utlovats sämre väder snart men vem bryr sig. Det är inte i dag. Idag är det VÅR, och då är Karin nöjd och glad.


Tog några vårbilder i trädgården. Dammen är nästan klar. Jag håller på att göra rent det sista av sanden. Och sedan är det fiskarna kvar. Men de får vänta tills temperaturen är mer stabil än vad den är nu. Om kanske en månad är det dags för dem och då köper jag nog några fler fiskar. Någon ny doppvärmare kommer det tyvärr nog inte att bli i år. Den är för dyr. Jag sattsar på att kunna köpa en eller ett par tills nästa år för att kunna ha jämnare temperatur i vattnet. Fiskarna mår bättre av det. Förra året, trots kall sommar, blev det yngel i dammen. En av dem har överlevt och kommer få komma tillbaka till dammen i år.


Se och njut. Glöm inte att gå ut och njuta av solen och värmen och låta vårvinden damma av dig vinterdammet. Hälsa våren, som Ronja Rövardotter, med ett härligt vårskrik  JAAAAAAAA!!!!!!


Dammen i 2008 års tappning, Grodor på plats :)

Våryr sparv

Hörnrabatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0