Snygga, praktiska och märkliga ting

...hittade jag på nätet när jag surfade och letade snygga skinväskor.

Här är några exempel:


Praktisk väskhängare med sten hittade jag på Handväskor.com. Med hjälp av magnet sätter man fast den på bordet när man är på restaurangen, baren, kaféet eller där man nu är och behöver hänga ifrån sig väskan utan att någon knycker den. Den här modellen är hopfällbar och därmed mer transportabel. En smart sak som dess utom är rätt snygg. Välj din favoritfärg på brickan.


VäskhängareVäskhängare


Jag håller på att söka en snygg och praktisk ask att ha mina värktabletter i. Här hittade jag en snygg designad pillerdosa på Danskdesign.nu. snygg men 269 kr för en ask är lite väl dyrt för mig som behöver ett par stycken. Men skall man bara ha lite Alvedon, tuggummi eller liknande i den är den helt OK.

 
disignad pillerboxdisignad pillerbox


En piller dosa jag skulle kunna tänka mig köpa är denna som jag hittade på MellMine.se. En plastask med tablettinsats som går att ta ur. Utan tablettinsatsen rymmer den batterier eller tamponger, allt enligt produkt beskrivningen


Pillerbox


När jag såg dessa produkter på Tryggo.se trodde jag att det var något skämt. Se själv:


Kisstält/hundtält/vindskydd. Behövs en transportabel toalett fäll bara upp denna med ett handgrepp.

Kisstält

Skulle du sitta fast i en bilkö och bli akut kissnödig tag fram kisspåsen. Urinet stannar kvar i påsen pg a att den omvandlar innehållet till en gele. Fungerar för både män och kvinnor samt barn.

woopi kisspåse

Som välkomstgåva när du beställer första gången får du denna kombinerade nyckelring/ansiktsmask. Du håller reda på dina nycklar samtidigt som du är redo för konstgjord andning.


Må Gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0