Livet på landet

Är landet så händelselöst som man kan inbilla sig? När jag såg semesterbilderna började jag fundera. Små gordorna hade konferens på vägen till Holmen, en fick posera. Det senaste grodmodet förevisades. En ödla inspekterade huset. Det slutade med att den själv blev inspekterad. Potatiskupning och grävning för jordvärme. Kossorna hade någon form av sammanträde i hagen. Men ni anar inte min förundran när jag hörde en mistlur bräka ur sig en känd melodi. Här... på landet...?! Det kändes lite overkligt... 


Inga djur eller människor kom till skada vid fotograferingen. Däremot kan jag inte ge några garantier för bilar och traktorer. ;)

Jordvärme

Hästharv modell äldre

Ödla

Ödla

Ödlan fri

Kupa potatis

Groda

Rundabords samtal i smörfabriken

Glass på väg

( Som jag hörde några barn sjunga när de hörde glassbilen: Nu lurar vi barn, nu lurar vi barn på deras veckopeng! ;D )

Datorer

Jepp, så är jag on line. Det är super duper att ha datorn igång igen. Det är så kul så jag aldrig kommer i säng på kvällarna. Jag sitter och surfar runt och läser tidningar, kollar mailen och är allmänt glad. Monc har köpt programskivor för Adobe med diverse program för bild redigering. Jag vet inte alla program som följde med men nu har jag både Illustrator och photoshop på burken. Det lär nog bli ett hästgöra att lära sig dessa, om jag över huvudtaget lär mig dem någon gång. Vi får se om det blir som med e-sword (bibelstudie program) Den finns där men blir aldrig använt :S . Nå ja, jag har lovat bilder från semestern. Här kommer några. De är oredigerade, för det vet jag ju inte hur man gör ;)

Må gott tills nästa gång

Rallarros
Hjälp

Nu är det verkligen länge sedan. Men nu är jag online igen. Nätverkskortet var trasigt så jag var tvungen att köpa ett nytt. Nu är det installerat och klart för användning och ni kan ju bara gissa hur lång tid det tog innan jag var ute på nätet igen..

Nå ja, nu är jag här igen och bloggandet kan ta fart. Några kort han jag inte få upp innan jag åkte från mina föräldrar men jag kommer att lägga upp bilder så fort jag kan.

Skolan har börjat för mig igen så nu läser jag Engelska A. Det gick väldigt bra för mig förra läsåret så vi får se hur det går i år. Det tråkiga är att min lärare från förra året blev sjuk de sista veckorna  och avled den 30 juni. Jag tror inte att någon, och inte minst hon själv, fattade hur sjuk hon egentligen var. Det var bara lite rethosta som hostmedecin kunde lösa var tanken. Det visade sig sedan vara canser. Det hela gick väldigt fort. Lite drygt 1 månad efter att hon blev dålig var hon död. Hon lämnade efter sig ett stort tomrum hos sina elever. Hon var en av de bästa lärarna jag någonsin har haft.

Ett tänt ljus för dig Margareta och böner för familj, släkt och vänner.


                    

RSS 2.0